Safranbolu Muhtarlar Derneği Resmi kurum Ziyaretleri 31_03_2010
Safranbolu Muhtar Derneği resmi kurum ve kuruluşları nezaket ziyaretinde bulundu. İlçe Emniyet Müdürlüğü Devlet Hastanesi, İlçe Müftülüğü ve Askerlik Şubesini  ziyaret eden yönetim kurulu ilçenin sorunlarını resmi kurum ve kuruluşlardan alarak çözüm noktasına getirmeyi amaçlayan Muhtarlar Derneği Yönetim Kurulu sorunları tespit ediyor. Safranbolu’nun meselelerine sahip çıkacağını söyleyen Muhtarlar Derneği Başkanı Şahin YAVUZ ziyaretlerimizin sonunda arzu ve isteklerimizi bir dosya halinde makam atlamadan Kaymakamlık, Valilik ve siyasilere ileterek Safranbolu’ya sahip çıkacaklarını söyledi. Bütün muhtarların sorunları olduğu gibi resmi kurum ve kuruluşlarımızın da sorunlar olduğu muhakkaktır. Bu sorunları halkla birlikte el ele vererek çözmeyi amaçladıklarını söyleyen Şahin YAVUZ, hastanemizin doktor eksikliğinin giderilmesi konusunda da mücadele edeceklerini söyledi. Yeni yapılan hastane ek binasının hızlı bir şekilde yükselişini görmek halkın temsilcileri olarak bizleri çok mutlu ediyorum. Yeni ek binanın yapımına katkı veren bütün hayırsever iş adamlarımıza teşekkür ederim. Dedi. Bundan sonrada diğer kurum ve kuruluşlara ziyaretlerimiz sürdüreceklerini belirtti.