Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player






Safranbolu Muhtarlar Derneğinde Ziyaret Devam ediyor. Milli Eğitim Müdürü ve İl Hukuk İşleri Şube Müdüresini ziyaret ettiler.



Safranbolu Muhtarlar Derneği Başkanı Şahin Yavuz ve Yönetim Kurulu üyeleri, il hukuk işleri şube müdürlüğüne atanan Gülsefa Köroğlu Kelleci'yi ve İl Milli Eğitim Müdürlüğüne atanan İsmail Gürpınar'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundular. Ziyaret esnasında İl Hukuk İşleri Şube Müdüresi Gülsefa Köroğlu Kelleci, Milli Eğitim Bakanlığının yapmış olduğu sınav neticesine göre, ocak ayı içerisinde sayın Valimizin atama oluru talimatları ile görevime başlamış bulunmaktayım. diyen Kelleci, atandığım bu görevde sizlere ve tüm Karabüklülere sayın valimizin talimatları ile birlikte hizmet vermeye çalışacağız dedi.
Safranbolu Muhtarlar Derneği Başkanı Şahin Yavuz ise yaptığı konuşmada, tüm yönetim kurulu üyelerimize ve sizlerin nezdinde tüm Safranbolu mahalle ve köy muhtaralarımıza ilgililerini esirgemeyen herkese teşekkür ederim dedi. İl Milli Eğitim müdürü İsmail Gürpınar Safranbolu Muhtarlar Derneğine ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.