Karabük Üniversitesi Rerktörü Burhanettin UYSAL'ı ziyaret

Safranbolu Muhtarlar Derneği Başkanı Şahin YAVUZ ve Yönetim Kurulu Üyeleri Rektör Prof Dr.Burhanettin UYSAL'ı makamında ziyaret ettiler. Safranbolu Muhtarlar Derneği  Başkanı Şahin YAVUZ, Rektör Prof.Dr Burhanettin UYSAL'ın yeni dönemde de Karabük Üniversitesi Rektörü olarak görmekten büyük mutluluk ve gurur duyduklarını ifade ederek başarılarının devamını dilediler. Aynı zamanda Sayın YAVUZ Karabük Üniversitesi hızla büyümesi ile hem ülkemizin hem de şehrimizin parlayan bir yıldızı haline geldiğini, üniversite ile şehrimizin de büyüdüğünü belirttiler.
Karabük Üniverseti'nde yapılacak olan bütün etkinliklerde üstlerine düşen görev neyse seve seve yapacaklarını ifade etti. Ziyaretlerinden dolayı Safranbolu Muhtarlar Derneği Başkanı Sayın Şahin YAVUZ ve Yönetim Kurulu Üyelerine teşekkürlerini sunan Rektör Prof Dr.Burhanettin UYSAL üniversitemizde meydana gelen gelişmenin bireysel bir başarı olmadığını, en büyük başarının ilçelerimizle birlikte Karabük halkanı ait oldğunu belirterek"Üniversitemizin bugünlere gelmesinde emeği geç en herkese teşekkür ediyorum. buraya gelmek önemli değil bundan sonrasının nasıl gideceği daha önemlidir. İnşallah yine el birliği ile, gönül birliği ile Karabük Üniversitesi'ni ülkemizin ve dünyanın lideri konumuna getireceğiz. Tekrar sizlere Üniversitemize vermiş olduğunuz katkılaradan dolayı şükranlarımı arz ediyoru. " dedi. Ziyaret iyi dilek ve temennilerle son buldu.