Muhtarlardan İl Emniyet Müdürlüğü'ne Ziyaret

Safranbolu Muhtarlar Derneği Yönetim Kurulu ve Başkanı Şahin YAVUZ kalabalık bire heyetle İl Emniyet müdürü İlhan ACARÖZ'e ziyaretinde bulundular. Sıcak bir sohbet ortamında geçen ziyaret İl Emniyet Müdürü İlhan ACARÖZ "Mahalle ve Köy Muhtarları toplumun huzur ve güvenliğini sağlayan emniyet güçlerine, ellerinde geldiğince desteklemektedirler. Özellikle Toplum Destekli Polislerle Muhtarlarımız arasındaki koordinasyon neticesinde ilçemiz genelinde gerek suç oranında azalmalar olmuştur. Gece gündüz demeden mahallelerinde gelişen emniyet güçlerini haberdar eden muhtarlarımız mahallenin huzur ve güvenlik güçlerinin işlerini kolaylaştırmak için son derece önemli bir rol üstlenmektedir. Bundan sonrada Emniyetimizin yapacağı çalışmalarda muhtarlarımızda ellerinden gelen desteği göstereceğine inanıyorum." dedi.
Safranbolu Muhtarlar Derneği Baoşkanı Şahin YAVUZ ve Yönetim kurulu ziyaretlerinde, Emniyet güclerimizle birlikte çalışmaktan memnun olduklarını dile getirerek, il emniyet müdürü İlhan ACARÖZ'e görevinde başarılar dilediler.