İl Emniyet Müdürü Süleyman İlhan Acaröz Muhtarlar Derneğini Ziyaret Etti

Karabük İl Emniyet Müdürü Süleyman İlhan ACARÖZ Safranbolu Muhtarlar Derneğini ziyarette bulundu. Acaröz Kamu hizmetinin ilk basamağını oluşturan muhtarlık müesssesinin önemi çok fazladır.
Böylesine önemli görevler ifade eden muhtarımız Emniyet teşkilatımız açısından birer değer'dir. Bugüne kadar başarılı yürütülen muhtarlık hizmetlerinin bundan sonra da mevcut dernek çatısı altında daha etkin ve verimli yürütüleceğine inancımız tamdır.Tüm muhtarlarımıza ve derneğimize başarılı hizmetlerin devamını delerim dedi. Safranbolu Muhtarlar Derneği Başkan Şahin YAVUZ ise Karabük İl Emniyet Müdürü Süleyman İlhan ACARÖZ'e yapmış olduğu nezaket ziyaretinden dolayı memnuniyetini dile getirerek tüm muhtarlar adına teşekkür etti.