Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player






Safranbolu Muhtarlar Derneğ'nden Başkan Aksoy'a Geçmiş Olsun Ziyareti
 
        Safranbolu Muhtarlar Derneği Başkanı Şahin Yavuz e Yönetim Kurulu Üyeleri Başkan Aksoy'u makamında ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini sundular.
        Belediye Başkanı Dr.Necdet Aksoy bile bir süre sohbet eden Safranbolu Muhtarlar Derneği Yönetim Kurulu Üyeleri Makamdan ayrılmadan önce kısa bir açıklama yaptılar.
        Açıklamayı yapan Dernek Başakın Şahin Yavuz " Safranbolu Belediye Başkanımız Sayın Dr.Necdet Aksoy'a yapılan çirkin saldırıyı kınıyoruz. Başkan Aksoy'un tamamen yardımcı olmak amacı ile daveli olarak gittiği mekanda vahim bir saldırıya uğraması Dernek yöneticilerimizi dolayısı ile bizleri haylı üzmüştür. Bu olayın  son olması dileklerimizle Sayın Aksoy'a geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor başarılı çalışmalarının devam etmesini tüm içtenliğimizle diliyoruz. Başkan Aksoy ise ziyaretleden duyduğu memnuniyeti dile getirirken, bu tür olayların kendisi ve ekibinin Safranbolu'ya hizmet etmelerine asla engel olamayacağını, aksine daha güçlü bir şekilde çalışmaya devam edeceklerini söyledi.