MUHTARLAR DERNEĞİ'NDEN MÜTFÜ GÜNEŞ'E ZİYARET

Safranbolu Muhtarlar derneği Başkan Şahin YAVUZ ve yönetimi, Safranbolu Müftüsü Hasan GÜNEŞ'i ziyaret ettiler.
       Safranbolu Muhtarlar Derneği Başkan Şahin YAVUZ ve yönetimi, Safranbolu İlçe Müftülüğüne atanan Hasan Güneş'i ziyaret ederek hayırlı olması temennisinde bulundulr. Şahin Yavuz, yeni görevinde Güneş'e başarılar dileyerek, "Muhtarlar Derneği olarak bugüne kadar birçok kez müftülüğümüz ile ortak çalışmalar yaptık. Sizin döneminizde de orta çalışmalar gerçekleştireceğimizie inanıyorum. Safranbolu doğasıyla kültür varlıklarıyla eşsiz bir yerdir. Çok sakin ve huzurlu bir kenttir. Burada kendinizi evinizde hissedeceğinize inanıyoruz." dedi.
        Safranbolu Müftüsü Hasan Güneş de ziyaretten duduğu memnuniyeti dile getirerek Muhtarlar Derneği Başkanı Şahin Yavuz ve yönetimine teşekkür etti.