Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player






Safranbolu Muhtarlar Dernegi’den Rektöre Ziyaret
  

Safranbolu Muhtarlar derneği başkanı Şahin Yavuz ve Yönetim kurulu Üyleri, Rektör prof Dr .Burhanettin Uysal’ı ziyaret etti.
         •Makamda gerçekleşen ziyarette safranbolu Bostanbükü köyü muhtarı Yaşar Başaran, “Bugün bu yörede sadece ilimiz değil köylerimiz olarak da Üniversitemizin başarısından çok büyük istifade ettik. Üniversitemizin buraya yapılmasında belki Türkiye de bir ilk olarak köyümüzde doğalgaz kullanıyoruz. Şu anda köylerimizde kiralık evler, özel ve devlet yurtları var.
        •Bu yurtların gelmesinde Üniversitemizin ve rektör Hocamızın çok büyük katkıları var. Bunların hiçbir zaman unutmadık, unutturmayacağız. Bunun için buradaki halkımız ortak bahçelerde uğraşmaya bıraktı, evlerini değerlendirilmekte.
         •Kiraların fazla olması bizleri de üzüyor ama bunlarda zamanla yoluna girecektir. Üniversitemizin çok iyi yerlerde olduğunu düşünüyoruz. Bu da Rektör hocamızın sayesinde İnşallah hocamızın daha yüksek mevkilerde görmek istiyoruz.
        •Üniversitemize sağladığı katkılar için teşekkür ediyor. Safranbolu Muhtarlar Derneği olarak da her zaman arkasında olduğumuzu tasvip ediyoruz..
        •Karabük Üniversitesi, ülkenin ihtiyaçlarını araştırarak, ülkemize ve bölgemize uygun olan ve katkı sağlayabilecek yeni bölümler açarak Türkiye’de ilklere imza atmıştır. Safranbolu ve Karabük Üniversitesi’ne vermiş olduğunuz desteklerden dolayı sizlere teşekkür eder, şükranlarımı sunarım”diye konuştu.