kaymakam beyin ziyareti.

Safranbolu kaymakamı Murat Bulacak ve beraberindekiler safranbolu Muhtarlar derneğini ziyaret etti. Safranbolu Kaymakamı Murat BULACAK beraberinde İlçe Emniyet Müdür vekili mustafa ERDEM İlçe Jandarma Komutanı Atakan YILDIRIM ve İl Genel Meclisi üyeleriyle birlikte Safranbolu Muhtarlar Derneği Başkanı Şahin YAVUZ ve yönetim kurulunu ziyaret etti. kaymakam, ziyarette yaptığı açıklamada, 19 Ekim Muhtarlar Günü'nü kutladı. Bulacak "Değerli muhtarlarımızı 19 Ekim Muhtarlar Günü vesilesi ile mesai arkadaşlarımızla beraber ziyaret ettik. İnşallah bugün nedeniyle bütün muhtarlarımızın günü tebrik ediyor. Hayırlı güzel yarınlara vesile olmasını diliyor, bütün muhtar darkadaşlarımıza üstün başarılar diliyorum." diye konuştu. Muhtarlar Derneği Başkanı Şahin YAVUZ da ziyaretten dolayı teşekkür etti. Muhtarların zor bir göreci üstlendiklerini ifade eden Şahin, " Muhtarlar halkımıza en yakın yerel yöneticilerdir. Bizler halkımızın en yakınında olduğumuz için onların sıkıntılarını, dertlerini, isteklerini yakından biliyoruz. Muhtarlar olarak devletimizin ve ilimizdeki yöneticilerimizin destekleriyle, mahallelerd ev eköylerimizde vatandaşlarımızın sorunları çözmeye çalışıyoruz. onların sıkıntılarını en aza indirmek için var güçümüzle çalışıyoruz. İlçemizde bulunan kamu kurum ve kuruluşları ile sivil toplum kuruluşlarıyla birlik ve beraberlik içerisinde güzel çaşılmalar yapıyoruz. Bundan sonra da bu çalışmalarımızı yapamya devam edeceğiz." diye konuştu.