SAFRANBOLU İLÇE EMNİYET MÜDÜRÜNÜ ZİYARET

Safranbolu Muhtarlar Derneği Yönetimi, Safranbolu İlçe Emniyet Müdürlüğünü ziyaret ederek poluslere moral verdiler.

Safranbolu Muhtarlar Derneği Başkanı Şahin YAVUZ beraberinde, Şeref YAVUZ, Hasan DEMİRTAŞ, İmral DEMİR, Ercan TÜRE, İl Genel Meclis Üyesi Ahmet CENGİZ ile birlikte Safranbolu İlçe Emniyet Müdür Vekili Mustafa ERDEM'i ziyaret ederek moral verdiler. Yavuz ziyarette yaptığı açıklamada, terör örgütü tarafından İstanbul'da gerçekleştirilen hain saldırıyı kınadıklarını söyledi. Terör örgütlerinin Türkiye'ye diz çöktüremeyeceğini ifade eden Yavuz, "Türkiye asla bu eli kanlı terör örgütlerine diz çökmeyecektir. türkiye sadece PKK ile değil, Fetö, Daeş gibi terör örgütleriyle de mücadele ediyor ve etmeye de devam edecktir. bu mücadelede bizlerde her zaman devletimizin, polisimizin, askerimizi yanında olacağız. İstanbul da bşehit olan polislerimize ve vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet diliyorum. Yaralılarımıza da acil şifalar diliyorum."dedi.