Muhtarlar Derneği İştişare Toplantısı ve Şehitler Mezarlığını ziyaret

Safranbolu Muhtarlar Derneği Tarafından her yıl iki kez yapılan istişare toplantısı yapıldı
Safranbolu Muhtarlar Derneği 2018 Yılı ilk istişare toplantısı Kalafatoğlu Otelde gerçekleştirildi. Toplantıya başlamadan önce Safranbolu Muhtarlar derneği Yönetim Kurulu ve üyeleri tarafından Türk Silahlı Kuvvetlerince Suriye'nin Afrin bölgesinde yaptığı Zeydin Dalı Harekatı'nın 8 Şubat'ta PKK/PYD terör örgütleri tarafından yapılan hain saldırıda şehit olan Piyade Astsubay Kıdemli Çavuş Ömer Bilal AKPINAR'ın kabristanı ziyaret edildi.
Safranbolu Muhlardar Derneğ iBaşkanı Şahin YAVUZ yönetim kurulu yeleri Şehit ÖMer Bilal AKPIRA'ın mazarı başında dua etti. Şahin Türk milletinin her zaman olduğu gibi söz konusu vatan olduğunda tek yürek olduğunu ve ülkenin bölünmez bütünlüğü için hiç düşünmeden canını veren Mehmetçiğin yanında olduklarını belirtti.
Yapılan istişare toplantısında köy mahallelerin sorunları konuşuldu.